Meleklı Atatürk İlkokulu
Mehmet Akif Ersoy Mah. Melekli Kasabası/IĞDIR

VİZYON

İstiyoruz ki... Amaçlar etrafında birleşilsin ve hazırladığımız zemineveli katkıda bulunsun. İstiyoruz ki... Çocuk örnek davranışları aileden alarak okulda pekiştirsin. İstiyoruz ki... Yetiştirdiğimiz öğrenci nezaket duygusuna sahip, ben merkezli olmadan dışındaki insanlarında yararına düşünce üretebilsin.

MİSYON

Biz... Öğrencilerin farkılı yollardan farkılı hızda öğrenebileceğini kabul edip etkili bir sorumluluk paylaşımı ve bireyler arası etkileşimle başarı ve kaliteyi sağlamak amacıyla varız. İnanıyoruz ki... Etkili öğretimde veliler ve okul toplumunun tamamı öğretmenleri destekleyici sorumlulukları paylaşır. İNANDIĞIMIZ İLKELER İnanıyoruz ki... Öğrencilerin kişilik gelişimini dikkate alarak planlanan öğretim süreci ile ileri düzeyde öğrenme gerçekleşir. Frkındayız ki... Biz farklıyız, Dinamik üretken ve yetenekliyiz.

BAŞARILAR

1996- Iğdır 2. Uluslarası Nevruz Şenlikleri Katılımı. 2001-2002 Öğretim yılı Küçükler kategorisi Kros koşu yarışması il ikinciliği. 2004-2005 Öğretim yılı Geleneksel dalda Halk oyunları yarışması İl ikinciliği. Öğretmenler arası Voleybol Turnuvası İl ikinciliğ. 2005-2006 İlköğretim Kurumları arasıSatran Müsabakası Yıldızlar Kategorisi İl Birinciliği. 2005-2006 Öğretim yılı İlköğretim Kurumları Yıldızlar Kategorisi geleneksel HALK OYUNLARI yarışması İl Birinciliği. 2006-2007 Öğretim yılı İlköğretim Kurumları Yıldızlar Kategorisi Stilize Halk Oyunları yarışması İl Birinciliği. 2007 İlköğretim Kurumlar arası Yıldızlar Stilize halk oyunlar grup yarışması birinciliği (Erzincan) 2008-2009 Öğretim yılı İlköğretim kurumları Yıldızlar Kategorisi Geleneksel Halk oyunları yarışması İl birinciliği. 2009-2010 Öğretim yılı Yıldızlar Kategorisi Geleneksel Halk oyunları yarışması İl Üçüncülüğü. 2010-2011 SBS sınavlarında yüzde 35 başarı. 2011-2012 SBS sınavlarında yüzde 48 başarı.

Tam Gün

Kaloriferli.

İl merkezine 5 km. uzaklıktadır.

Mehmet Akif Ersoy Mah. Melekli Kasabası/IĞDIR